Masina Tuns si Contur ANDIS T-OUTLINER

Masina Tuns si Contur ANDIS T-OUTLINER

B573
Stoc epuizat
759,00 lei
cu TVA

Caracteristici Generale:

  • Mașină pentru tuns și contur
  • Kit-ul conține: aparat, adaptor pentru prize, ulei pentru lame
  • Nu se vinde separat
  • Fabricat în S.U.A

 

Profesioniștii din domeniul hairstylingului sunt diferiți, fiecare în felul său. Tehnica lor este evidențiată prin produsele profesionale pe care le folosesc.Pentru a obține rezultatele dorite de clienți, este ideal să se folosească produse profesionale. În acest sens, îți recomandăm o mașină tuns și contur, marca ANDIS.

Ideală pentru definirea detaliilor și pentru modelare. În același timp, este extrem de sliențioasă și ușor de întreținut. Folosind acest produs, clienții tăi vor beneficia de o tăiere fină și precisă.

Ea face parte din seria T-bladecu lamele compuse din oțel de carbon. Caracteristica acestui material este o durată de viață mai lungă. Pentru schimbare, se potrivesc lamele B558. Alege ceea ce consideri se potrivește și obține pentru clienții tăi tunsori inedite. Kit-ul produsului este compus din: mașină tuns și contur ANDIS, ulei pentru lame și adaptoare pentru ștecher, ideale pentru prizele din Eruopa/Australia.

Compania Andis a fost fondată, inițial, pentru producerea de unelte. 2 ani mai târziu, aceasta s-a reprofilat și a început să producă lame de tuns pentru mașinile nemotorizate. După scurt timp, ANDIS a dezvoltat tunderea electrică. Avantajul mașinilor marca Andis a fost faptul că acestea erau mici și aveau o performanță ridicată. Asamblarea mașinilor de tuns a avut ca și punct de plecare subsolul casei celui care a fondat compania. Succesul acesteia a venit, la început, prin vânzarea de tip door-to-door, către barbershop-urile din zonă.

Tip
Masina de tuns
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.