Ceara traditionala perle 1kg Biemme - La alegere

Ceara traditionala perle 1kg Biemme - La alegere

EC014
Disponibil
51,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

CARACTERISTICI:

  • Arome: miere, titan, aloe vera, ciocolată
  • Dispunere: perle
  • Cantitate: 1kg
  • Se recomandă pentru uzul profesional sau personal
  • Produs fabricat în Italia
Aroma

 

Recomandări pentru ceară tradițională

Dacă alegeți epilarea cu ceara tradițională, trebuie să țineți cont de mici aspecte care vă vor ajuta să folosiți produsul corespunzător. În primul rând, trebuie introduseperlele în RECIPIENTUL DE ALUMINIU iar apoi incalzitor   trebuie introdus în priză.  Timpul mediu de așteptare este de 25-35 de minute. Perlele sunt de ceară titan, miere, aloe și ciocolată.

Ceara de titan este recomandată persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse la iritații. Cea de miere este acceptată de majoritatea tipurilor de piele. Cea verde, este recomandată  persoanelor cu piele sensibilă și pilozitate de grad mediu. De asemenea, acest tip de este adecvată și persoanelor care prezintă iritații post-epilatorii. Cea de ciocolată este recomandată persoanelor cu grad de pilozitate ridicat, care nu sunt predispuse la iritații.

  Ceara sub formă de perle se aplică printr-o apăsare ușoră pe piele cu ajutorul spatulei și se îndepărtează cu mâna. Pentru a îndepărta ceara, se trage în sens invers creșterii firelor de păr. După procedura de epilare, aplică o cantitate mică de emulsie dupa epilat prin masare ușoară pentru a înlătura de pe piele reziduurile de ceară. Datorită proprietăților calmante, emoliente și antiinflamatoare, acest ulei ajută la calmarea pielii și îi conferă luciu.

Cantitate
1 KG
Proprietati
pentru Epilat
Tip
Ceara Perle
Functii
Refolosibila
Utilizare
Epilare
6 Produse
Produs nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.