Ulei pentru masina de tuns ANDIS 118ML

Ulei pentru masina de tuns ANDIS 118ML

B559
Ultimele produse in stoc
30,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

Caracteristici generale:

  • Culoare: Incolor
  • Consistență uleioasă
  • Proprietăți: protecția aparatelor pentru tuns
  • Cantitate: 118 ml
  • A se folosi pentru cuțitele mașinilor de tuns
  • Produs importat din Italia
  • Garanție 24 luni

 

Pentru întreținerea la cote maxime a aparatelor profesionale pentru tuns, este indicat să se folosească produse speciale. Acestea au în componentă anumite produse care prelungesc durata de viață a aparatelor. În același timp, ele ajută profesionistul în munca sa de zi cu zi. Pentru întreținerea mașinilor de tuns, a foarfecilor sau a altor aparate folosire în procesul de tuns, recomandăm un ulei pentru mașina de tuns, profesional. Produsul este ideal a fi folosit pentru cuțitele acesteia.

Ulei pentru mașina de tuns: Caracteristici și întrebuințări

Proprietățile speciale cu care a fost conceput asigură lubrifierea cuțitelor. Totodată, reduce uzura motorului, prelungindu-i astfel durata de viață. Se recomandă folosirea cu regularitate pentru a obține un randament maxim. Astfel, te vei ridica la cele mai înalte stanarde și clienții tăi vor fi fericiți și mulțumiți. Se poate folosi și pentru foarfecele de tuns. Este recomandat să se folosească fie înainte, fie în timpul sau chiar după ritualul de tuns.

Ingredientele speciale din componență ajută la respingerea apei. Elimină în același timp depunerile de pe metale și previne oxidarea. Formează un strat uleios pentru protecție și pentru o mai bună alunecare și folosire a produselor pentru tuns.

Importatorul Labor Pro este cel mai mare și cunoscut depozit angro din Italia. Specialitatea sa este aparatura profesională și accesoriile pentru saloane de coafură și cosmetică. Datorită celor peste 50 de ani de activitate, Labor Pro oferă game diversificate de produse profesionale. Ele permit astfel o promovare a firmei proprii la un nivel înalt. Pentru colaboratorii săi din toată Europa, Labor este considerat un sprijin excelent din punctul de vedere al dezvoltării afacerii.

Tip
Altele
3 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.