Pulverizator SPRAY, negru, 150 ml

Pulverizator Spray negru Labor Pro

E434
Disponibil
37,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

CARACTERISTICI GENERALE:

  • Material: plastic
  • Culoare: negru
  • Capacitate: 150 ml, 300 ml
  • Produs importat din Italia
Cantitate

 

Pulverizator spray: Întrebuințări

Un design ergonomic, ușor de utilizat, care facilitează prinderea și aplicarea. De la importatorul italian LABOR PRO, îți prezentăm un pulverizator spraycare cu siguranță îți va fi de folos la locul de muncă. Indiferent în ce arie a sectorului beauty profesezi, îi vei găsi o întrebuințare. Calitățile sale îl diferențiează de pulverizatoarele clasice. Culoarea sa formează în jurul clienților săi sentimentul de durabilitate, încredere și un stil sofisticat.

Pentru coafor și frizerie, te va ajuta să umezești părul clienților tăi sau să le aplici diferite tratamente lichideDatorită dispersiei sale, transformă lichidul în picături fine și nu încarcă părul.

În domeniul cosmeticii, poate avea întrebuințări diverse. Pentru manichiură-pedichiură îl poți folosi pentru a pulveriza cu ușurință spirt sau diverse alte soluții lichideAstfel, vei menține igiena în salon, iar clientele tale vor fi satisfăcute. În același timp, se poate utiliza la ritualul de epilare, punând în el solventul pentru a îndepărta rezidurile de ceară din jur.

Tip
Pulverizatoare
7 Produse
Produs nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.