Ondulator 5 în 1 SelfComby
Ondulator 5 în 1 SelfComby
Ondulator 5 în 1 SelfComby
Ondulator 5 în 1 SelfComby

Ondulator 5 în 1 SelfComby

UG82
Ultimele produse in stoc
744,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

CARACTERISTICI GENERALE:

  • Înveliș: titan
  • Temperatură maximă: 210ºC
  • Display digital Touch Screen
  • Finisaj soft-touch
  • Bară orientată la 90º
  • Acesorii: 5 capete interschimbabile (cilindric 25mm & 32mm, conic 25/14mm & 32/20mm, buble 14/25mm)
  • Produs importat din Italia
  • Garanție: 2 ani persoane fizice / 1 an persoane juridice

 

SelfComby: 5 ondulatoare profesionale

Designul ergonomic al acestui model de ondulator permite mișcări unice și onduleuri spectaculoase, fără efort. Aceste atribute îl fac să fie confortabil la utilizare. Fiind un produs profesional, realizat la înalte standarde de calitate, câteva caracteristici îl fac diferit față de ondulatoarele clasice. Kit-ul vine prestabilit într-un ambalaj de calitate superioară, elegant, ideal pentru deplasările în scop profesional. Datorită designului compact, este ideal pentru călătorii, sau pentru orice deplasări. Ia-ți job-ul cu tine când este nevoie, pentru ședințe foto, evenimente elegante sau defilări pe podium.

Față de celelalte ondulatoare, SelfComby are bara orientată la 90 grade. Din acest considerent, manevrarea devine mai ușoară pentru profesionist. Bara este confecționată din titan, pentru o distribuire uniformă a căldurii. Acest aspect ajută la obținerea unui păr strălucitor de fiecare dată când este utilizat. Temperatura poate fi reglată în timpul stilizării, de la 80º până la 210º. Dubla rezistență ceramică asigură menținerea constantă a temperaturii atunci când aparatul este folosit. Temperatura la care se află poate fi urmărită cu pe display-ul digital cu touchscreen.

Setul conține: cadrul aparatului și 5 capete interschimbabile, de diferite diametre, pentru a crea buclele dorite, fie ele lejere, rebele sau cârlionțate. 

Tip
Ondulator de par
2 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.