Vopsea profesionala pentru gene si sprancene

Vopsea profesionala pentru gene si sprancene Binacil

CARACTERISTICI GENERALE:

Gramaj: 15 g

Set-ul conține: vopsea 15g, bețisor plastic, instrucțiuni în lb. română;

Culori disponibile: negru, negru-albăstrui, negru-deschis, maro-natural, maro-castaniu, maro-deschis

Se utilizează cu: oxidant binabil concentrație 3%

Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Culoare
 • Negru-Albastrui
 • Negru-deschis
 • Maro-castaniu
 • Maro deschis
 • Maro natural
014
Ultimele produse in stoc
25,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 • WhatsApp
 • Suna ma inapoi
 

Binacil – vopsea de gene și sprâncene te ajută să realizezi o colorare uşoară, profesională, intensivă şi de lungă durată. Un sistem de tratament simplu și sigur, care poate fi folosi atât în salonul de înfrumusețare cât și la tine acasă.

Întotdeauna înainte de aplicarea vopselei pe gene și sprâncene, folosește un demachiant pentru ochi pentru a îndepărta orice grăsime. Atât genele cât și sprâncenele trebuie să fie uscate și mai ales fără grăsime pentru a obține rezultatul dorit.

Pentru a prepara vopseaua aveți nevoie de 2 cm din tubul de vospea BINACIL și 10 picături de oxidant cremă BINACIL, iar cu ajutorul bețișorului inclus în cutiuța de vopsea amestecați pe blocul de amestec sau într-un pahar din sticlă acrilică până devine o pastă.

Vopseaua NU vine însoțită de oxidant. Acesta se achiziționează separat de la noi din magazin, având o concentrație de 3% potrivită pentru prepararea vopselei. Nu recomandăm folosirea altui oxidant deoarece există marea posibilitate ca rezultatul să nu fie cel dorit, culoarea să nu fie la fel de intensă și de durată. Oxidantul Binacil a fost creat special, complementar pentru vopseau de gene și sprâncene Binacil pentru a obține un rezultat profesional de care să fiți extrem de mulțumiți.

Dacă vopsiți genele aplicați sub pleoapa inferioară o dischetă pentru protecția pielii la vopsit BINACIL. Pe tot parcursul procesului de aplicare clienta trebuie să țină ochii închiși. Aplicați vopseaua prima dată pe gene cu ajutorul bețișorului până când acoperiți toate firele. După care puteți aplica aceeași nuanță sau chiar o nuanță mai deschisă de vopsea pe sprâncene în sensul creșterii firului de păr.

Timpul de acționare a vopselei este de la 8 până la 10 minute în funcție de structura firului și intensitatea dorită.

După expirarea timpului de acționare a vopselei împingeți întrega cantitate de vopsea de pe gene cu partea plată a bețișorului în jos în direcția dischetei de protecție după care se îndepărtează și se șterge cu un șervețel cosmetic. Iar vopseaua de pe sprâncene se îndepărtează cu un disc de bumbac uscat, iar în cazul în care vopseaua a intrat în contact cu pielea puneți pe o dischetă o cantitate mică de soluție pentru îndepărtat petele și ștergeți.

Atenționări:

 • Evitați contactul cu ochii.
 • A se purta mănuși de protectie în timpul folosirii oxidantului și a vopselei.
 • Pentru amestecul vopselei nu se vor folosi instrumente metalice.
 • Vopseaua Binacil nu se amestecă cu alte produse, decât oxidantul de 3% Binacil.
 • Acest produs este doar pentru uz profesional.
Gramaj
15 gr
Articole pentru gene
Vopsea gene
Vopsea sprancene
1 Obiect
Nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.