Sterilizator UV – LABOR PRO

Sterilizator UV – LABOR PRO

B035
Ultimele produse in stoc
420,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

Caracterisitci generale

  • Culoare: alb cu sertar albastru
  • Dimensiune: 40*31*15 cm
  • Putere: 8 Watt
  • Produs importat din Italia
  • Garanție: 1 an

 

În orice domeniu de lucru, igiena joacă un rol esențial. Acest lucru este valabil în special în saloanele de cosmeticăcoafură sau centrele medicale. Pe lângă avantajele pe care le are menținerea unei igiene,menționăm și protecția împortriva amenzilor venite din partea autorităților emitente. Toateinstrumentele de lucru trebuie dezinfectate și curățate în mod profesional. Acest lucru trebuie făcut după fiecare utilizare. În acest sens, se poate folosi un sterilizator UV.

Lungimea de undă a neoanelor UV are rol în a împiedica contaminarea cu germenii care pot intra în contact cu ustensilele pe toată durata zilei. Acest tip de sterilizator UV este ideal pentru toate instrumentele metalice care au fost sterilizate la cald. În același timp, cele din plastic sau hârtie/carton se pot introduce în acest produs, după sterilizarea la rece.

Aparatul creează un mediu steril pentru intrumentele și ustensilele de manichiură, coafor, salon de tatuaje. Se potrivește oricărui tip de material, datorită faptului că nu se folosește căldura pentru a le steriliza

Tip
Sterilizatoare
2 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.