Sare de baie cu Lavanda Labor Pro

Sare de baie cu Lavanda Labor Pro

Este important de știut că o baie caldă cu sare de baie este un răsfăț accesibil. În același timp, are un efect relaxant asupra stării generale. Influențează sănătatea pielii, iar acest lucru se știe încă din timpuri străvechi.

Aromă: portocală și scorțișoară

Cantitate: 1kg

Produs importat din Italia

H038
Ultimele produse in stoc
60,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi
 

După o zi obositoare, merităm un răsfăț, prin intermediul căruia să ne relaxăm. De cele mai multe ori, nu avem timp să facem acest lucru așa cum se cuvine. Este important de știut că o baie caldă cu sare de baie este un răsfăț accesibil. În același timp, are un efect relaxant asupra stării generale.Influențează sănătatea pielii, iar acest lucru se știe încă din timpuri străvechi.

Este suficient adăugarea unei jumătăți de cană de sare în apă caldă. După aceea, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi timp de 15-20 de minute, după o zi întreagă de lucru. Proprietatea acestui tip de sare pentru baie este că se poate folosi și ca scrub pentru corp. În acest sens, este un bun Exfoliant pentru pielea moartă. Totodată, are și efect de stimulare a circulației periferice.

Articole pentru corp
Sare de baie
2 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.