Va propunem o gama larga de produse profesionale pentru coafura, cosmetica si manichiura.

 

SC BEAUTY PROAGE SRL, distribuitor de produse cosmetice pentru Mun. Bucuresti si Ilfov pentru saloanele de infrumusetare. Brandurile pe care le avem in distributie au fost alese cu grija astfel incat produsele noastre sa aduca satisfactie atat in ceea ce priveste calitatea dar mai ales multumirea de a avea un produs bun la un pret atractiv.

Corectitudinea si seriozitatea echipei noastre au facut sa crestem pas cu pas, clientii fiind cei ce ne recomanda in prezent suntem distribuitori unici pentru multe saloane - ceea ce inseamna o garantie certa legata de autenticitatea, calitatea  si provenienta produselor pe care le avem in portofoliu.

Saloanele de infrumusetare sunt un obiectiv important al activitatii noastre. De aceea avem grija sa aducem clientilor nostri echipamente si ustensile ale celor mai renumiti producatori in domeniu, obtinute prin cele  mai inovative tehnologii. Produsele consumabile  pentru coafor, cosmetica si manichiura va ofera mari satisfactii deoarece rezultatul il veti regasi imediat in atitudinea si optimismul dvs: ingirijire, multumire, chibzuinta.

Oricine va gasi la noi produsul potrivit. Nu trebuie decat sa ne intrebi

Calitatea lor va aduce satisfactie, iar pretul multumire.

Produs adaugat in lista

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.