Ondulator conic pentru par Conic Iron-X
Ondulator conic pentru par Conic Iron-X
Ondulator conic pentru par Conic Iron-X
Ondulator conic pentru par Conic Iron-X

Ondulator pentru par CURLING BALLS 33mm

CARACTERISTICI GENERALE:

Diametru: 20/33 mm

Lungime tambur: 14,5 cm

Invelis: Ceramica, turmalina

Temperatura maxima: 210ºC

Produs importat din Italia

Garantie: 2 ani

B170
Ultimele produse in stoc
190,00 lei
Cu TVA Livrare in 48 ore!

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi
 

Ondulator pentru par CURLING BALLS

Indiferent ca alegi sa ai bucle naturale, rebele sau indraznete, acum le poti obtine mai usor. Forma spiralata a unui ondulator CURLING BALLS, permite crearea unor onduleuri rapide. Este ideal atat pentru a-l folosi din confortul casei, cat si pentru saloanele profesionale. Buclele create cu el vor fi egale, lejere si vor avea un aspect nefinisat, pentru ca tu sa iesi in evidenta oriunde ai merge.

Varful ondulatorului este format din silicon, ceea ce inseamna ca degetele tale nu vor avea de suferit in urma contactului cu el. Temperatura maxima este de 210ºC si este bazata pe o inalta tehnologie de mentinere uniforma a caldurii. Din acest considerent, puteti sa beneficiati de o coafare cu precizie. Bagheta ondulatorului este realizata din ceramica turmalina, ce ingrijeste parul si il protejeaza.

Deoarece ne dorim sa avem clienti multumiti, produsele noastre sunt profesionale si sunt importate sau fabricate din/ in Italia. Producatorii de top cu care noi colaboram au standarde inalte de calitate si profesionalism

Articole pentru par
Ondulatoare de par
2 Produse
Nou
No reviews
Produs adaugat in lista
Consimțământ pentru cookie-uri