• -20%
Set complet styling CONIC
Set complet styling CONIC
Set complet styling CONIC
Set complet styling CONIC

Set complet styling CONIC

Setul contine 3 produse profesionale: 1 ondulator CONIC pentru par, 1 set de 144 bucati clipsuri aluminiu si 1 spray ENERY cu fixare puternica

Garantie: 24 luni

SETSTYCONIC
Disponibil
180,00 lei 225,00 lei -20%
Cu TVA Livrare in 48 ore!

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi
 

Setul contine 3 produse profesionale: 1 ondulator CONIC pentru par, 1 set de 144 bucati clipsuri aluminiu si 1 spray ENERY cu fixare puternica

Garantie: 24 luni

1. Ondulator CONIC

Cu ajutorul acestui ondulator de păr profesional CONIC IRON-X poți obține cârlionți și bucle perfecte într-un mod mai sănătos.

Învelișul ceramic protector asigură distribuția uniformă a căldurii și reduce deteriorarea firului pentru a obține un păr moale și strălucitor.

Tamburul acestui ondulator de păr are dimensiuni de la 13 mm (vârful), la 25 mm (baza) și te ajută să dai buclelor un aspect natural.

Are un timp de încălzire foarte scurt și deține un suport integrat pentru așezare. Este ușor de folosit, eficient și extrem de sigur!

Conectează aparatul la o sursă de alimentare și așteaptă până când acesta este încălzit complet. Ia câte o șuviță subțire de păr și ruleaz-o pe ondulator.

Ține de vârful ondulatorului fără riscul de a te arde deoarece acesta rămâne rece.

Când ai terminat de ondulat tot părul poți să desfaci buclele cu ajutorul degetelor și pulveriza apoi un spray fixativ pentru finisajul coafurii.

2. Clipsuri de aluminiu

Clipsurile din aluminiu sunt potrivite pentru a prinde părul.

Aceste clipsuri ajută la prinderea părului pentru al putea fixa sau pentru a prinde șuvițele atunci cânt se aplică un tratament. Se pot folosi atât în saloanele de coafură, cât și acasă.

3. Fixativ ENERY cu fixare rapidă

Fixativ profesional Enery de 500 ml – extra strong este un fixativ puternic, îmbogățit cu Provitamina B5 pentru protejarea părului.

Cu ajutorul acestui produs se poate realiza cele mai complicate coafuri fără să deterioreze părul coafat.

Acest fixativ se poate folosi pe toate tipurile de păr, păr uscat, păr gras, păr subțire sau păr deteriorat întrucât provitamina B5 acționează activ regenerând și protejând părul.

Cosmetice / Wellness
Seturi / Kituri
3 Produse
Nou
No reviews
Produs adaugat in lista