Sterilizator instrumente UV – Labor Pro

Sterilizator instrumente UV – Labor Pro

Caracterisitci generale

Culoare: alb cu sertar albastru

Dimensiune: 40x31x15 cm

Putere: 8 Watt

Produs importat din Italia

Garanție: 1 an

B035
Ultimele produse in stoc
446,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi
 

În orice domeniu de lucru, igiena joacă un rol esențial. Acest lucru este valabil în special în saloanele de cosmeticăcoafură sau centrele medicale. Pe lângă avantajele pe care le are menținerea unei igiene,menționăm și protecția împortriva amenzilor venite din partea autorităților emitente. Toateinstrumentele de lucru trebuie dezinfectate și curățate în mod profesional. Acest lucru trebuie făcut după fiecare utilizare. În acest sens, se poate folosi un sterilizator UV.

Lungimea de undă a neoanelor UV are rol în a împiedica contaminarea cu germenii care pot intra în contact cu ustensilele pe toată durata zilei. Acest tip de sterilizator UV este ideal pentru toate instrumentele metalice care au fost sterilizate la cald. În același timp, cele din plastic sau hârtie/carton se pot introduce în acest produs, după sterilizarea la rece.

Aparatul creează un mediu steril pentru intrumentele și ustensilele de manichiură, coafor, salon de tatuaje. Se potrivește oricărui tip de material, datorită faptului că nu se folosește căldura pentru a le steriliza

Articole pentru unghii
Sterilizatoare instrumente
1 Obiect
No reviews
Produs adaugat in lista

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.