Incalzitor ceara Liberty 400 ml Biemme Italia
Incalzitor ceara Liberty 400 ml Biemme Italia

Incalzitor ceara Liberty 400 ml Biemme Italia

Incalzitor ceara LIBERTY cu termostat cu o capacitate de 400ml.

Capacitate: 400 ml

Termostat: Da

Control temperatură: 20 – 100ºC

Alimentare electrică: 230 V, 150 Hz

Produs fabricat 100% în ITALIA

Garanție: 12 ani

002FC-LIBERTY
Disponibil
255,00 lei
Cu TVA Livrare in 48 ore!

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi
 

Modelul acesta de încălzitor de ceară, folosit preponderent de profesioniștii din industria înfrumusețării, este unul din cel mai vândut produs de pe piața de profil din România.

Încălzitorul de ceară Biemme Liberty, dispune de un termostat și are o capacitate de 400 ml. Potrivit pentru a dizolva ceara folosită la tratamentele de îndepărtare a părului. Ca să puteți folosi ceara într-un timp mai scurt setați temperatura maximă a aparatului cu ajutorul termostatului reglabil. După care o tempratură mai mică, astfel încăt compoziția să rămână la fel de fluidă.

Se intruce ștecherul aparatului la o priză și se aștepă până când ceara devine fluidă. Lumine roșie va rămâne aprinsă atâta timp cât ceara nu are temperatura potrivită pentru a putea fi folosită.

ATENȚIE: Nu introduceți ceara (perle, dischete sau tavă) direct în cuvă, fără a folosi recipientul de aluminiu. În caz contrar, aparatul se va defecta. Ceara tradițională (perle, dischete sau tavă) se  folosește exclusiv cu recipentul de aluminiu. Adăugați ceara în recipient, apoi introduceți repicientul în cuvă, după care porniți aparatul.

Cum utilizăm un încălzitor pentru ceara tradițională (atât în domeniu beauty, cât și acasă)

          Recomandări pentru ceara tradițională

Dacă alegeți epilarea cu ceara tradițională, trebuie să țineți cont de mici aspecte care vă vor ajuta să folosiți produsul corespunzător. În primul rând, trebuie introduse perlele în recipientul de aluminiu, iar apoi aparatul trebuie introdus în priză.  Timpul mediu de așteptare este de 25-35 de minute.

Ceara tradițională se aplică printr-o apăsare ușoră pe piele cu ajutorul spatulei și se îndepărtează cu mâna. Pentru a îndepărta ceara, se trage în sens invers creșterii firelor de păr. După procedura de epilare, aplică o cantitate mică de ulei sau emulsie post epilat prin masare ușoară pentru a înlătura de pe piele reziduurile de ceară. Datorită proprietăților calmante, emoliente și antiinflamatoare, acest ulei ajută la calmarea pielii și îi conferă luciu. Emulsia, în schimb, ajută la o bună hidratre post-epilatorii.

Capacitate
400ml
Articole pentru epilat
Incalzitor ceara
4 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista