Incalzitor de ceara Liberty Export (800 ML) – BIEMME ITALIA
Incalzitor de ceara Liberty Export (800 ML) – BIEMME ITALIA
Incalzitor de ceara Liberty Export (800 ML) – BIEMME ITALIA
Incalzitor de ceara Liberty Export (800 ML) – BIEMME ITALIA

Incalzitor de ceara Liberty Export 800 ML Biemme Italy

Incalzitor de ceara Liberty Export de 800 ml.

Capacitate: 800 ml

Termostat: Da

Control temperatură: 20 – 100ºC

Alimentare electrică: 230 V, 150 Hz

Produs fabricat 100% în ITALIA

Garanție: 2 ani

002FCE-LIBERTY
Stoc epuizat
240,00 lei
cu TVA

  • WhatsApp
  • Suna ma inapoi

 

Modelul acesta de încălzitor de ceară produs de unul dintre cei mai apreciați producători de cosmetice profesionale, Biemme Italia, dispune de termostat și are o capacitate de 800 ml.

Încălzitor rapid care se poate folosi pentru cutiile de ceară de 800 ml. Pentru ca ceara să devină fluidă, potrivită pentru epilarea profesională setați temperatura maximă cu ajutorul temostatului. Timpul de încălzire a cerii este de 25-35 de minute, după care se poate selecta o temperatură mai mică în așa fel încât compoziția să rămână dizolvată.

Conectați cablul de alimentare la o priză și veți vedea că lumina roșie este aprinsă. Lumina de control indică faptul că unitatea se încălzește.

ATENȚIE: Nu introduceți ceara (perle, dischete sau tavă) direct în cuvă, fără a folosi recipientul de aluminiu. În caz contrar, aparatul se va defecta. Ceara tradițională (perle, dischete sau tavă) se  folosește exclusiv cu recipentul de aluminiu. Adăugați ceara în recipient, apoi introduceți repicientul în cuvă, după care porniți aparatul.

Cum utilizăm un încălzitor pentru ceara tradițională (atât în domeniu beauty, cât și acasă)

Recomandări pentru ceara tradițională

Dacă alegeți epilarea cu ceara tradițională, trebuie să țineți cont de mici aspecte care vă vor ajuta să folosiți produsul corespunzător. În primul rând, trebuie introduse perlele în recipientul de aluminiu, iar apoi aparatul trebuie introdus în priză.  Timpul mediu de așteptare este de 25-35 de minute.

Ceara tradițională se aplică printr-o apăsare ușoră pe piele cu ajutorul spatulei și se îndepărtează cu mâna. Pentru a îndepărta ceara, se trage în sens invers creșterii firelor de păr. După procedura de epilare, aplică o cantitate mică de ulei sau emulsie post epilat prin masare ușoară pentru a înlătura de pe piele reziduurile de ceară. Datorită proprietăților calmante, emoliente și antiinflamatoare, acest ulei ajută la calmarea pielii și îi conferă luciu. Emulsia, în schimb, ajută la o bună hidratre post-epilatorii.

Capacitate
800 ml
Articole pentru epilat
Incalzitor ceara
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.